N’cep coffee shop , Kerkojme Kamriere / banakiere 44 views

N’Cep coffee shop kerkon te punesoje Kamariere / banakiere . Ne kuader te zgjerimit te stafit po kerkojme Kamariere / banakiere . Duhet te jete e sjellshme dhe bashkepunuse me klientet dhe me koleget . Paga eshte e knaqshme dhe kushtet e punes shume te mira . Cdo gje eshte e deklaruar ne tatime . Orari i punes 8 ore

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Rr Bardhyl
  • Tel/Mob 0697045104
  • Profili Bar Kafe