My Baby shpk ofron vend pune asistent/e shitjesh 61 views1 application

Job Expired

Përshkrimi
Pozicioni – Asistent/e Shitjesh
tek My Baby shpk – kompani per produkte femijesh,

My Baby shpk eshte ne tregun shqiptar qe ne 2007 dhe eshte importues i produkteve per femije te markes Lorelli dhe Bertoni.

Detyrat

 • Komunikim me klientet egzistues dhe aktivitet per kliente te rinj.
 • Te ndihmoje ne procesin e shitjes: marrja e porosive, stikerimi, organizimi i shperndarjes, berja e faturave.
 • Mbikeqyrja e inventarit.
 • Te kujdeset per faqet instagramit dhe facebook te kompanise.
 • Te kryeje shitje nepermjet tyre.
 • Komunikim me kliente potenciale dhe shitje permes Facebook dhe Instagram.
 • Pergatitja e raporteve te ndryshme ne exel.
 • Te permbushe detyrat nga manaxheri dhe pronaret e kompanise.

Kualifikimet
Duhet te jesh:

 • Rrjedhshem ne Anglisht.
 • Diplome universiteti ne Ekonomi ose ndonje fushe te pershtatshme.
 • Energjik, inovativ dhe proaktiv.
 • Korrekt, i vetë-motivuar dhe i aftë për të punuar me mbikëqyrje të papërfillshme.
 • I afte te punoje me programet MS Office.

Te interesuarit jane te lutur te dergojne email ne: bertoni.albania@abv.bg
ose te kontaktojne ne+355 69 642 7802

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 0 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Profili Tregti