Muscle Gain Durres kerkon te punesoje Shitese me siguracione dhe leje vjetore orari 10:00-18:00 347 views1 application

Muscle-Gain-Albania
Kerkon te punesoje

•Shitese

Orari 10:00-18:00
Me siguracione dhe leje vjetore
Pagesa e kenaqshme
E diela pushim
Njohese e gjuhes angleze

Adresa: Durres
Kontaktoni: 0685152025

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 184 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim