MUNDESI PUNESSIMI NE GJUHEN ITALIANE, GJERMANE, SPANJOLLE ! APLIKO TANI NE FOREX !!! 63 views

Ofrojme mundesi punesimi ne FOREX !!! APLIKO TANI !

Vend Vakant : Operator/e ose Grup Operatoresh
Gjuhet : Italisht, Gjermanisht, Spanjisht
Ofrojme : HOT LEADS dhe PAGAT ME TE LARTA NE TREG !
Adr. :
Zogu i Zi, Tirane ( ITALISHT )
Blloku, Tirane ( Gjermanisht, Spanjisht )

KONTAKT :
0688697250
operatori.callcenter11@gmail.com

More Information

Apply for this job Apply via Facebook