Mundesi punesimi si Shitës/e || Punëtor Magazine (ne qendrat tregtare TEG dhe QTU) 100 views

Bashkoju skuadrës tonë!
Ne po kërkojmë shitës/e për markën më të re ndërkombëtare, ALDO, një markë e cila nisi si një ëndërr e tashmë në treg
është një ndër përfaqësuesit e cilësisë së lartë, stilit unik dhe inovacionit.
ALDO, një markë kanadeze që zotëron dhe operon një zinxhir mbarëbotëror të dyqaneve të këpucëve dhe aksesorëve,
e cila do të trokasi edhe në dyert e Shqipërisë me dy dyqane në TEG dhe QTU.
Me ALDO jemi drejt një rrugëtimi për të krijuar një botë me besim, konfidencë e qëndrueshmëri.
Eja edhe ti me ne!
Të gjithë ju të cilët jeni të interesuar, dërgoni CV-në tuaj në adresën hr@fashiongroup.al
duke specifikuar subjektin: “Shitës/e” ose “Punëtor Magazine” ose telefono në +355 69 638 5363

Pas selektimit do të kontaktohen vetëm kadidatët e përzgjedhur.
*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Selia Brunes Space, Rruga Nacionale Tiranë-Elbasan, Përballë Qendrës Tregtare TEG, Lundër, Tirane, Albania
  • Profili Moda/Veshja