MUNDESI PUNESIMI SI QUALITY 27 views

ALO PRONTO S.R.L mundësi punësimi si QUALITY.

Kriteret:
Njohja e gjuhës Italiane nivel mbi mesatar,
Menaxhimi i situatave të komplikuara,
Vlerësimi i rasteve të vecanta,
Disponibilitet dhe përkushtim në punë.

Ne ofrojmë:
Kushte shumë të mira pune,
Staf të përgatitur dhe bashkëpunues,
Trajnime profesionale.

Paga: 45.000 Lekë

Aplikoni duke dërguar CV-në tuaj në adresën e email-it: hr@alopronto.com ose në whatsapp: +355 69 4000 522

Cel. : 355 69 4000 522

JU LUTEM SPECIFIKONI POZICIONIN E PUNES PER TE CILIN PO APLIKONI.

More Information

Apply for this job