Mundesi punesimi REMOTE si Python Machine Learning 295 views6 applications

Job Expired

Kompania Da & Co shpk, e specializuar në zhvillimin e software, website, mobile app, datacenter dhe IT,në kuadër të zgjerimit, kërkon të punësojë Python Developer të cilët do të kenë si qëllim zhvillimin e projekteve AI & Machine Learning
Aplikanti duhet:
Të ketë të paktën mbi 2 vite eksperiencë punë të mëparshme në të njëjtin profil.
Të ketë aftësi në të folur dhe në të shkruar ne gjuhen angleze.
Të jetë bashkëpunues me kolegët dhe klientët.
Të jetë ideues dhe bashkëpunues në ekip.
Të jetë kreativ dhe ta ketë pasion punën që bën.

Njohuri Teknike:
Njohës shume i mirë i Python dhe i librarive si numpy, pandas, dhe scikit-learn;
Njohës i frameworkut Pytorch;
Njohës shumë i mirë me vector data search dhe clustering algorithms;
Njohës i FastAPI, Flask, ose web API frameworke;
Njohës shumë i mirë i MongoDB dhe DB të tjera;
Njohuri në GIT

Puna do të realizohet në kohë Full Time Remote për klient të huaj.email: info@daco.al

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Informatike/IT/Software