Mundesi punesimi REMOTE si Python Developer AI 134 views7 applications

Kompania Da & Co shpk, e specializuar në zhvillimin e software, website, mobile app, datacenter dhe IT, në kuadër të zgjerimit, kërkon të punësojë Python Developer të cilët do të kenë si qëllim zhvillimin e projekteve AI.
Aplikanti duhet:

Të ketë të paktën mbi 1 vit eksperiencë punë të mëparshme në të njëjtin profil.
Të jetë i komunikueshëm.
Të ketë aftësi në të folur dhe në të shkruar ne gjuhen angleze.
Të jetë energjik dhe i gatshëm për të punuar.
Të ketë interes në teknologji dhe dëshirë për të mësuar teknologji të reja.
Të jetë bashkëpunues me kolegët dhe klientët.
Të jetë serioz në punë dhe i përgjegjshëm.
Të jetë ideues dhe bashkëpunues në ekip.
Të jetë kreativ dhe ta ketë pasion punën që bën.

Njohuri Teknike:
Njohës shume i mirë i Python
Njohës shume i mirë i teknologjive database si SQL, MongoDB, PostgreSQL, etj
Eksperiencë me Git Dhe GitHub.
Eksperiencë të mëparshme me projekte AI dhe Machine Learning.
Njohuri për AWS (Amazon Web Services) ose platforma të tjera Cloud.

Puna do të realizohet në kohë Full Time Remote për klient të huaj.
email: info@daco.al

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Informatike/IT/Software