Mundesi punesimi REMOTE si Programues .Net 395 views8 applications

Job Expired

Kompania Da & Co shpk, e specializuar në zhvillimin e software, website, mobile app, datacenter dhe IT,në kuadër të zgjerimit, kërkon të punësojë .Net Developer.

Cili është vizioni ynë?

Lidhja: aftësia për të hartuar zgjidhje inovative dhe të personalizuara në lidhje të vazhdueshme me Partnerët për të mundësuar palët e interesuara, komunitetet dhe organizatat në rrugën e tranzicionit dixhital.

Besueshmëria: kompetenca dhe pasioni i profesionistëve tanë të fokusuar në nevojat e klientëve dhe në zhvillimin e një oferte gjithnjë e më efektive dhe efikase për të garantuar rritje të qëndrueshme.

Thjeshtësia: aftësia për ta bërë teknologjinë të aksesueshme për të gjithë me synimin për të optimizuar dhe përmirësuar përvojën e përdoruesit, duke mbështetur inovacionin dhe transformimin dixhital për bizneset dhe qytetarët.

Pozicioni
Zhvilluesi i kërkuar duhet të ketë të paktën 2 vjet përvojë në projektimin, zhvillimin dhe mirëmbajtjen e aplikacioneve Web dhe/ose Mobile, Cloud Native, me një model arkitekturor Microservices, në .NET5 / .NET6 / Asp.Net.

Kërkesat
• Përvojë e dëshmuar në zhvillim me Asp.Net Core WebAPI, dhe në përdorimin e mekanizmave ADFS / ADB2C / SAML2 / OAuth2 / Social Login / JWT Token Authentication/Autorization;

• Përvojë duke përdorur Docker dhe Kubernetes;

• Përvojë në përdorimin e shërbimeve Azure Serverless;

• Njohuri të Shërbimit AKS – Azure Kubernetes;

• Njohuri për shërbimin e menaxhuar Azure SQL (njohuritë e bazës së të dhënave noSQL të vlerësuara, të tilla si CosmosDB);

• Njohuri të Azure DevOps dhe implementim të proceseve CI/CD;

• Të paktën 5 vjet përvojë pune, të paktën 2 vjet përvojë me teknologjitë e theksuara më sipër;

• Përvojë e dëshmuar me EntityFramework ORM dhe gjuhën LINQ

Vlerësojmë pozitivisht çdo njohuri për:

• Asp.Net MVC, Angular, Bootstrap, Asp.Net Core Blazor

• Gjuhën angleze

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Informatike/IT/Software