Mundësi punësimi-Puntore shtëpie në Zvicer! 82 views

Job Expired

Kërkojmë një zonjë të kujdeset për një shtepi në Zvicer!

Kërkohet pastrim dhe hekurosje!

Preferohet me eksperience të mëparshme në pastrim.

Ofrohen biletat e udhetimit, një dhomë personale ,jetesa dhe pagesa mujore!

Fillimi i punës:Menjëher

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 27 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Qender
  • Tel/Mob +355685391424
  • Profili Punesim