Mundësi punësimi në Zvicer për vajza dhe zonja. 54 views

Ofrohet mundësi punësimi për vajzat dhe zonjat që kan dëshirë të kujdesen për fëmijë,të punojn,të kursejn dhe të vizitojn një vënd të ri!

Punësimi ështe sezonale!

Kriteret që kërkohen:
-Kandidatet duhet të jen të sjellshme dhe të dashura me fëmijet.
-Kandidatet duhet të ken durim të kujdesem për fëmijët,
-Te afta për të organizuar aktivitete të ndryshme për fëmijët.

Akomodimi,ushqimi dhe udhetimi jan të siguruara.

Të ardhurat jan teper të kënaqshme!

Për më shumë informacione kontakoni në numrin:0685391424

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 27 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Qender
  • Tel/Mob +355685391424
  • Profili Punesim