Mundesi Punesimi ne Traget Steward /Galley 173 views5 applications

Kompania Italiane “GNV” kërkon të punësojë djem dhe vajza ne pozicionin “Cabin Boy”, në bordin e trageteve të saj. Me një kohëzgjatje të kontratës 4+2 muaj, me të drejtë rinovimi.

Paga shumë të kënaqshme duke filluar nga 945 $ në muaj.

Kriteret që kandidatët duhet te plotësojnë jane:
-Mosha 21-45 vjec.
-Njohuri te nivelit mesatar te gjuhes angleze ose italiane.
-Eksperienca të mëparshme ne pozicione të ngjashme përbën avantazh.

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Bulevardi Gjergj Fishta
  • Tel/Mob 0672030610
  • Profili Hoteleri