Mundesi Punesimi ne Malte 89 views1 application

Job Expired
Kerkohen staf punonjesish per ne Malte me kontrate 2 vjecare si me poshte:
1. Kamarier/e me eksperience te pakten 1 vit. Te kete njohuri te gjuhes angleze. Te jete dinamik dhe miqesor. Pagesa neto duke filluar nga 6 euro/ora

2. Kryekamarier/e me pervoje te pakten 2 vjecare ne menaxhimin e ekipit. Te kete aftesi te larta organizative dhe pervoje ne zgjidhjen e problemeve brenda ekipit. Te kete njohuri te gjuhes angleze. Pagesa neto duke filluar nga 7 euro/ora

3. Bukëpjekës/picajol me përvojë 1-2 vjet. Te jesh ne gjendje te besh pita dhe Lahmacun eshte nje avantazh. Te kete njohuri te gjuhes angleze. Pagesa neto duke filluar nga 7 euro/ora

4. Zgarist që di të presi e te pjeki mishin per gjiro(doner). Te kete njohuri per llojet e mishit. Te kete njohuri baze te gjuhes angleze.Pagesa neto duke filluar nga 7 euro/ora

5. Menaxher – Të paktën 3 vite përvojë në menaxhim restoranti – Mund të flasë anglisht
– Me përvojë në zgjidhjen e problemeve brenda ekipit- Të ketë eksperiencë në kontrollin e aksioneve dhe menaxhimin e porosive- Aftësi të larta organizative. Paga mujore duke filluar nga 1800 Euro deri ne 2250 Euro ne varresi te eksperiences dhe aftesive organizative.

Stafi me njohuri te mira te gjuhes angleze do te kete prioritet. Personat e interesuar te dergojne CV e tyre ne adresen e emailit: Lmemelli@yahoo.com

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Malte
  • Profili Restorante