Mundesi Punesimi ne Malta 72 views

Mekanika një kompani lider në Maltë po kërkon të punësojë per pozicione të ndryshme si në linqet më poshtë.

Nëse jeni të interesuar klikoni njerin nga linqet dhe beni aplikimin tuaj me ane te CV dhe me pas do te ju do të ju kontaktojnë për intervistë. Kompania mbulon të gjitha kostot që përfshihen me lejen e punës.

Rrogat janë kompetitive dhe ka një strukturë permirsim çdo vit në bazë të performances.

Electrical Installers / Instalues Elektrik

https://smrtr.io/k5J2K

ELV Technicians / Teknik Elektrik te Tensionit te Ulet

https://smrtr.io/k5Jb2

HVAC Installers / Instalues Kondicionerash

https://smrtr.io/k4D8X

Lift Installer / Instalues Ashensoresh

https://smrtr.io/fP47k

HVAC Technicians / Teknik Kondicionerash

https://smrtr.io/k4Db_

Plumber / Hidraulik

https://smrtr.io/k4DCY

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job