MUNDESI PUNESIMI NE KATER GJUHE ! 202 views1 application

Mundesi Punesimi ne FOREX !!! APLIKO TANI ne ITALISHT, GJERMANISHT, SPANJISHT ose GREQISHT ! SHFRYTEZOJE MUNDESINE PER TE FITUAR ME SHUME !!!

FUSHATA : FOREX
Vend Vakant : Operator/e ose Grup Operatoresh
Gjuhet : Italisht, Gjermanisht, Spanjisht, Greqisht
Ofrojme : HOT LEADS dhe PAGAT ME TE LARTA NE TREG !

FULL-TIME

PER GJUHEN ITALIANE DHE GREKE KERKOJME OPERATORE ME EKSPERIENCE NE CALL CENTER !
NE GJUHEN ITALIANE KEMI FUSHATA TE NDRYSHME SI : FOREX, PRESSA APPUNTAMENTI DHE TELEFONIA !

KONTAKT :
0688697250
operatori.callcenter11@gmail.com

More Information

Apply for this job Apply via Facebook