MUNDESI PUNESIMI NE GJUHET ITALISHT, ANGLISHT, GJERMANISHT DHE SPANJISHT ! APLIKO TANI NE FOREX !!! 113 views

BASHKOHU ME NE NE FOREX !!!   MUNDESI PUNESIMI NE GJUHET ITALISHT, ANGLISHT, GJERMANISHT DHE SPANJISHT ! Apliko, Apliko, Apliko !

VENDI VAKANT : OPERATOR/E OSE GRUP OPERATORESH

GJUHET : ITALISHT, ANGLISHT, GJERMANISHT, SPANJISHT

OFROJME : HOT LEADS DHE PAGAT ME TE LARTA NE TREG

ADR. :

ZOGU I ZI ( ITALISHT )

RRUGA E BARRIKADAVE ( ANGLISHT )

BLLOKU ( GJERMANISHT – SPANJISHT )

 

KONTAKT :

0688697250

operatori.callcenter11@gmail.com

More Information

Apply for this job Apply via Facebook