MUNDESI PUNESIMI NE GJUHEN ITALIANE NE FOREX !!! 68 views

Global Fintech kerkon operatore ne gjuhen Italiane ! Apliko Tani !!!
Vend Vakant : Operator ose Grup Operatoresh
Gjuha : Italisht
Ofrojme : HOT LEADS DHE PAGAT ME TE LARTA NE TREG !
Adr. : Zogu i Zi, Garda e Republikes, Juridiku Bllok,  Tirane

ME EKSPERIENCE

KONTAKT :
0688697250
operatori.callcenter11@gmail.com

More Information

Apply for this job Apply via Facebook