Mundesi Punesimi ne GJUHEN GREKE per FOREX ! 71 views

OFROJME MUNDESI PUNESIMI NE GJUHEN GREKE !
FUSHATA : FOREX
Vend Vakant : Operator/e ose Grup Operatoresh
Gjuha : Greqisht
Ofrojme : HOT LEADS DHE PAGAT ME TE LARTA NE TREG !
OPEROJME FULL – TIME !
Adr. : Selvia , Tirane
 
KONTAKT :
0688697250
operatori.callcenter11@gmail.com

More Information

Apply for this job Apply via Facebook