Mundeësi punësimi në Zvicër-Kujdestare fëmijësh! 75 views

Job Expired
  •  Kërkojme një kujdestare fëmijesh në Zurich,Zvicer per trinjak 6 vjeçar! Pagesa 1000franga

Kujdestarja duhet ti ndihmoj me detyrat,ti organizoj lojra edukative,ti mesoj të shkruajn dhe lexojne shqip,ti shoqëroj në park!

Preferohet të jet edukatore!

Mosha e preferuar 40-50 vjeçe!

Kujdestarja do kujdeset vetem për fëmijet,pa detyrime të tjera.

Ofrojmë :Biletet e udhetimit,nje dhome personale,1 ditë pushim,jetesën për 3 muaj dhe pagesa 1200Franga.

Familja ështe shqiptare ndaj nuk kërkohet gjuhë e huaj.

Fillimi punës :Janar

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 27 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Qender
  • Tel/Mob +355685391424
  • Profili Punesim