Mr.Courier: Kompani Postare Kerkon Operator ne Magazine ! 54 views

Kerkohet Magazinier ne “Kompani Postare” !
.
Funksionet e Punes !
.
Manaxhimi dhe kontrolli i dergesave nepermjet sistemit !
Koordinimi i vazhdueshem me Partneret tane, per ecurine e punes.
Komunikim me Klientet, per raportime te ndryshme mbi ecurine e dergesave …………..etj
.
PS
.
Jeni te lutur te kontaktoni
Email: info@mrcourier.al / sales@mrcourier.al

Tel : 044503330 / 0686092933
Adresa: At Zef Valantini Nr 7, Laprake – Tirane

Mr.Courier Shpk

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 8 Jobs
  • Location Albania, Tiranë