Motorrist (Food Delivery) 82 views

Job Expired

Eagle Heads Group kërkon të punësojë: Motorrist (Food Delivery)

Detyrat e pozicionit:

– Ngarkimi, marrja dhe dërgesa e porosive te ushqimit tek klientët në kohën e duhur.
– Ndërveprimi profesional me klientët për marrjen e porosive, regjistrimin e porosive dhe ndihmën në përgatitjen dhe planifikimin e ushqimit nëse është e nevojshme.
– Mirëmbajtja e motorrit dhe kutisë së shpërndarjes së ushqimit
– Përgjegjës për mbledhjen e shumës së duhur të pagesës nga klienti.
– Përgjegjës që artikujt e saktë ushqimorë t’i dorëzohen klientit të duhur në kohë

Kriteret:
– Eksperiencë të mëparshme në Restorante Delivery në Tiranë
– Aftësi shumë të mira komunikimi
– Te kete njohuri te Anglishtes
– Te ketë patente te tipit A/B

Paga e kenaqshme

Ju lutem dergoni CV tuaj ne careers@eagleheadsgroup.com duke specifikuar pozicionin per te cilin aplikoni ose kontaktoni ne numrin +355697037770

More Information

  • This job has expired!