Motorrist 54 views

Shperndares me motorr per produkte kozmetike ne kliente te caktuar me program. I komunikueshem arsim te mesem dhe patente B per shperndarje dhe me makine per qytetin e Tiranes.

More Information

Apply for this job Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Tel/Mob 0695416486
  • Profili Kozmetike