Motorist / Ndihmes Picajol 27 views

Pizeri Blizz Halal tek komuna e Parisit po kerkon te punesoj:

  1. Ndihmes Picajol
  2. Motorist

Page e kenaqshme dhe te gjitha kontributet e paguara sipas kodit te punes.

Preferohen te grupmoshes 19-30 vjec

 

 

 

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Komuna e Parisit
  • Tel/Mob +355696933913