Morina Palace Dhermi po kërkon të rekrutojë kandidatë të apasionuar pas industrisë së mikpritjes dhe turizmit 201 views

Job Expired

Morina Palace po kërkon të rekrutojë kandidatë të apasionuar pas industrisë së mikpritjes dhe turizmit,
në pozicionet:

 • Kamarier/e
 • Recepsionist
 • Banakier
 • Hostes
 • Ndihmes Guzhinier

Kualifikimet:

 • Eksperiencë e mëparshme pune 2-3 vjecare në profesionet përkatese.
 • Puna në hotele me 4-5 yje përben avantazh. (jo detyrimisht)

Ofrojmë:

 • Kushte të mira pune.
 • Pagesa konkuruese në treg.
 • Akomodim
 • Ushqim

Telefononi ne nr 0689005227

*Çdo informacion që do të paraqesin kandidatët lidhur me shprehjen e interesit të tyre për sa më sipër,
do të trajtohet me një nivel sigurie të standarteve më të larta për ruajtjen dhe përpunimin e këtyre të dhënave në përputhje të plote me parashikimet e ligjit nr. 9887 datë 10.03.2008
“Për Mbrojtjen e të Dhënave Personale” i ndryshuar dhe aktet nënligjore të nxjerra në zbatim të tij.
Adresa:
Dhermi

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 2 Jobs
 • Location Tiranë
 • Profili Hoteleri, Restorante