Montues 63 views

DIMOND ne tregun e tekstileve prej me shume se 25 vitesh.
Perfaqesues ekskluziv per tregun shqiptar te markave me prestigjoze ne fushen e arredimit te ambienteve te jashtme dhe te brendshme,
kerkon te punesoje:

-Montues

Kriteret:

  • Eksperienca të ngjashme së paku 2 vite.
  • Të ketë njohuri te mira të produkteve, dhe të tregojë kujdes maksimal gjatë montimit.
  • Të jetë i gatshëm dhe i aftë të punojë në grup.
  • Te disponoje mjet transporti makine ose motorr.

Ofrohen:

  • Page e kenaqshme
  • Kushte te mira pune
  • Ambient pune sipas teknikave moderne dhe bashkekohore

Te interesuarit te kontaktojne ne: 0692666633

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Prodhim/Perpunim