HVAC Monter 38 views

Job Expired

Klienti ynë Eco Vent Kosovë –partner zyrtar i brendit nr.1 në botë DAIKIN dhe lider në biznesin e HVAC, ka hapur pozitën HVAC Monter.

Përgjegjësitë dhe detyrat:

–        Instalon pajisjet dhe produktet e HVAC rezidenciale dhe industrial.

–        Ndihmon instaluesit me përvojë në punët e zakonshme të instalimit të sistemit HVAC

–        Instalon sistemin e ventilimit të tymit në banesa

–        Ndihmon në aplikime të tjera të avancuara të produkteve HVAC

–        Kryen detyrat administrative  të nevojshme për plotësimin e urdhrave të punës

–        Kryen detyra të ndryshme, pune specifike të caktuara nga teknikët kryesorë ose eprorët

 Kualifikimet e kërkuara

–        Të përfunduar programin e akredituar për sistemet HVAC ose ngjashëm.

–        Eksperiencë në instalimet HVAC rezidenciale apo edhe industriale.

–        Njohuri mbi PVC, instalimet e tubacioneve, të bakrit apo  gazit, etj.

–        Aftësi komunikimi dhe shërbimi ndaj klientit,

–        Aftësi për të lexuar dhe interpretuar vizatimet inxhinierike, raportet teknike, rregullat e sigurisë, udhëzimet e funksionimit dhe mirëmbajtjes,

–        Aftësi për zgjedhjeje të problemeve praktike

–        Shkathtësi pune në ekip dhe individualisht

 Aplikimi

Dërgoni CV-në tuaj në e-mailin hr@hoja-ks.com

(Në subject të e-mailit duhet të ceket pozita për të cilën aplikoni)

Nëse keni nevojë për informacion shtesë, na kontaktoni në 045 44 00 11.

Data e fundit për aplikim 15 Prill 2022

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 9 Jobs
  • Location Prishtine
  • Rruga/Zona Rr. Nazim Gafurri
  • Tel/Mob +38345440011
  • Profili Konsulence