Montime Ulluqe Begu 171 views

Job Expired

Montime Ulluqe Begu

1-Montim, konstruksion metalik + panel.
2-Montim ulluqesh + tuba shkarkimi etj.
3-Veshje llamarine – fasade.

🔝Eksperience 10 vjecare brenda dhe jashte vendit.
⚠️Nese nuk jeni te kenaqur 100 % me punen tone, nuk do paguani❗
🥇Perfundojme cdo punim🧰 me cilesi, korrektesi dhe brenda afatit⏳ te percaktuar nga klienti 👑🤝🏻

FACEBOOK: https://www.facebook.com/bcepes
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/montime_ulluqe_begu/

☎️: 0699392148

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Vore, Tirane
  • Tel/Mob 0699392148
  • Profili Sherbime