Montator fasadash te ventiluara 41 views

Job Expired

Kërkohet punëtor (montator) që ka përvojë minimale në sektorin e fasadave të ventiluara (ose të paktën vendosjen e izolimit në fasadë).

Kërkohet niveli minimal i gjuhës italiane.

Ofrojmë një udhëtim pune në Itali, me pagesë udhëtimi, shpenzime ushqimesh dhe akomodimi te paguara nga kompania për një periudhë nga 3 muaj deri në një vit pune.

Pagesa do të jetë në përputhje me standardet italiane te pagave.

 

Ju lutem dergoni cv-n tuaj ne: a.dervishi@evolutivo.it

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 10 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Reshit Petrela Tirane, Albania
  • Tel/Mob 0696013080