Momo Bar kërkon të zgjerojë stafin me: Kamariere, Banakier/e, Krepier/e, Punonjëse kreperie, Shitëse Akullore 143 views

Job Expired

Momo Bar kërkon të zgjeroj stafin e saj dhe shpall vakant pozicionet e mëposhtme:

 • Kamariere – me eksperiencë
 • Banakier/e – me eksperiencë
 • Krepier/e – me eksperiencë
 • Punonjëse Kreperie
 • Shitëse akulloresh

Kandidatët duhet të jenë të komunikueshme, të aftë dhe të gatshme për të punuar në grup.

Ofrohen:

 • Pagë e lartë dhe konkurruese në treg
 • Kushte të mira pune

Adresa: Rruga Myslym Shyri, Tirane
Per informacione te metejshme mund te kontaktoni ne:
Cel. : +355 69 664 2851

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 0 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Rruga
 • Tel/Mob +355 69 664 2851
 • Profili Bar Kafe