Momento Tirana ne qender tek Sheshi Skenderbej kerkon te punesoje: Sanitare,Banakiere dhe Ndihmes Kuzhiniere 77 views

Job Expired

MOMENTO TIRANA
Kerkon te punesoje:

BANAKIERE
SANITARE
NDIHMES KUZHINIERE

PAGESA E KENAQSHME
KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE
1 DITE NE JAVE PUSHIM

ADRESA: SHESHI SKENDERBEJ, TIRANE

KONTAKTONI ME MESAZH WHATSAPP DERI NE OREN 17:00
KONTAKTO PAS ORES 17:00

069 210 8388

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 216 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Dritan Hoxha Tirane
  • Profili Konsulence, Punesim