Mobileri Olti kerkon Punetore per mobileri Usta,Ndihmes Mobiler dhe Zmerilues mobiljesh 47 views

Job Expired

MOBILERI OLTI
KERKON TE PUNESOJE:

PUNETORE PER MOBILERI:
USTA MOBILJESH
NDIHMES MOBILIER
ZMERILUES MOBILJESH

PAGA E KENAQSHME
KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE
E DIELA PUSHIM
TE JETE PERSON KORREKT

Kontaktoni: +355685475613
ADRESA: RRUGA DYTESORE TIRANE-DURRES
KILOMETRI I PARE (PRANE VEKO)

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 216 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Dritan Hoxha Tirane
  • Profili Konsulence, Punesim