Mobileri Della Cassa kerkon 2 ustallar dhe 2 Ndihmes punetore ne Astir 90 views

Job Expired
Mobileri Della Cassa
Kerkon te punesoje

2 Usta
2 Ndihmes punetor
Ne fushen e mobilerise

Kushte shume te mira pune
Pagesa e kenaqshme

Adresa: Astir
Kontaktoni: 0672329208

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 215 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Dritan Hoxha Tirane
  • Profili Konsulence, Punesim