Mobileri 3 Yjet kerkon te punesoje Usta, Montues, Zmerilues 41 views

Mobileri 3 Yjet, ofron një gamë të plotë mobilimi sipas shijeve dhe dëshirave të çdokujt.
Një koncept i shtëpisë tuaj i përbërë nga emocioni dhe pasioni për një dizajn të mrekullueshëm.
Stili i tyre të jep kënaqësinë që të shohësh dhe të vleresosh punën e bërë me detaje.

Me vite eksperience ne fushen e mobilerise, kerkon te punesoje:

  • USTA (me eksperience pune – Paga 90 000 leke te reja)
  • MONTUES (me eksperience pune – Paga 70 000 leke te reja)
  • ZMERILUES (me eksperience pune – Paga 60 000 leke te reja)

Ofrohen:

  • Kushte te mira pune
  • Bonuse ne varesi te performances se punes

Adresa: Rr.Teodor Keko, mbrapa Alfa Bank, Astir – Tirane
Cel. : 0698878022

More Information

Apply for this job Apply via Facebook