MobileBee kerkon te punesoje perfaqesuese shitjesh ne dyqanet VODAFONE Don Bosko dhe Shkozet 144 views

Job Expired

MobileBee kerkon te punesoje perfaqesuese shitjesh ne dyqanet VODAFONE Don Bosko, dhe Shkozet.

Kualifikimet
Jemi në kërkim të profesionistëve që kanë si pikë të fortë komunikimin dhe jane të orientuar ndaj shërbimit të klientëve.

Kriteret e përzgjedhjes:

Arsim i lartë (Master i preferuar)
Eksperiencë në shitje/sherbim klienti (minimum 1 vit eksperience)
Njohje e gjuhes angleze
Të dijë të punojë mbi bazën e objektivave
Njohje e mirë e Microsoft Office

Ju lutem ne subject te specifikohet qyteti per te cilin po aplikoni.
Aplikoni ne adresen e emailit: office@mobilebee.al ose kontaktoni ne numrin 0694004132 per me shume detaje.

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Telekomunikation