MK HOTEL TIRANA 128 views1 application

MK Hotel po kërkon të rekrutoj kandidatë me përvojë për t’u bashkuar me ekipin tonë në hapjen e MK Hotel Tirana në pozicionet:

• Menaxheri i F&B
• Barist
• Kamarier/e
• Kuzhinier/e
•Ndihmës kuzhinier/e

Kualifikimet:

  1. Eksperience e meparshme pune 2-3 vjecare ne profesionet perkatese. Puna ne hotele me 4-5 yje perben avantazh.
  2. Per pozicionet, Barist dheKamarier, njohja e gjuhes angleze eshte kusht i detyrueshem.

Për të aplikuar për këtë pozicion ju lutem dërgoni CV tuaj në adresën e email hr@rhg.al me subjekt pozicionin që dëshironi të aplikoni.
Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen per intervistë pune.
*Çdo informacion që do të paraqesin kandidatet lidhur me shprehjen e interesit të tyre për sa më sipër,
do të trajtohet me një nivel sigurie të standarteve më të larta për ruajtjen dhe përpunimin e këtyre të dhënave në përputhje të plote me parashikimet e ligjit nr. 9887 datë 10.03.2008
“Për Mbrojtjen e të Dhënave Personale” i ndryshuar dhe aktet nënligjore të nxjerra në zbatim të tij.

Adresa:

Revo Hospitality Group shpk
Rruga “Papa Gjon Pali II”,
Ambasador 3
1001, Tirane. Albania
Tel: +355 69 707 9300

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 13 Jobs
  • Location Albania