Mjek për aktivitetin e mjekësisë së punës 288 views6 applications

Job Expired

Në kuadër të procesit të plotësimit të personelit, Spitali Salus kërkon Mjek për aktivitetin e mjekësisë së punës me kohë të plotë ose të pjesshme.

Karakteristikat për aplikantët janë :

 • Të jetë diplomuar në fushën e Mjeksisë së Përgjithshme
 • Të ketë eksperiencë pune dhe aftësi të mira bashkëpunuese.
 • Të njohë programet bazë Kompjuterike
 • Njohja e gjuhës Italiane dhe angleze përbën avantazh
 • Moshat 25 vjec deri ne 35 vjec kanë përparësi

Procedura e aplikimit:
Kandidatët aplikues, deri në datën 15 tetor 2022, duhet të nisin në adresën elektronike info@salus.al  dokumentacionin e mëposhtëm:

 • Një CV të përditësuar, në gjuhën shqipe në formatin Europass;
 • Një letër interesi për pozicion për të cilin aplikon;

Vetëm personat që plotësojnë kriteret e vendosura më sipër do të kontaktohen.

Të dhënat e aplikantëve mblidhen, përpunohen dhe trajtohen në mënyrë konfidenciale në përputhje me Ligjin nr. 9887, datë 10.03.2008 “Për Mbrojtjen e të Dhënave Personale” I ndryshuar.

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 27 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Profili Mjeksi