Mesuese per parashkollor 143 views

Job Expired

ABCTirana eshte ne kerkim te profesionit Mesuese per parashkollor.

Per te pare cfare ofron ABCTirana dhe kushtet e punes, vizitoni ueb-faqen:

https://puno.abctirana.al/vend-pune/mesuese-per-parashkollor

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Skender Luarasi 8, Tiranë 1060
  • Tel/Mob +355 69 40 60 101
  • Profili Arsim