Mësuese Arsimi Fillor 89 views

NEW YORK BASIC EDUCATION
aktualisht jemi duke u zgjeruar dhe duke kërkuar për profesionistë për t’iu bashkuar ekipit tonë të mësimdhënies në profilin:

Mësuese Arsimi Fillor

Aplikoni për tu bërë pjesë e ekipit tonë në:
nys@al.maarifschools.org
Afati i aplikimeve: 25 Tetor 2023
Datat e intervistës: 26 Tetor 2023

Kërkesat për pozicionin e punës:

 • Licensë e Mësuesit dhe kualifikime të kërkuara nga MASR, në profilet dhe nivelin përkatës arsimor,
 • Përvojë e mëparshme pune si mësues i arsimit fillor, minimum 3 vjet,
 • Njohuri për zhvillimin e fëmijëve si dhe metodave pedagogjike të përshtatshme për edukimin e nxënësve,
 • Aftësi shumë të mira të menaxhimit të klasës për të krijuar një mjedis mësimor pozitiv dhe gjithëpërfshirës,
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi për të ndërvepruar në mënyrë efektive me nxënësit prindërit dhe kolegët,
 • Aftësi për të vlerësuar përparimin e nxënësve, për të dhënë komente konstruktive dhe për të mbështetur zhvillimin e tyre,
 • Njohuri shumë të mira, aftësi dhe përvojë në përdorimin e teknologjisë,
 • Njohje shumë e mirë gjuhës Angleze, njohja e gjuhës turke përbën avantazh.

Aplikimi:
Të gjithë kandidatët e interesuar, janë të lutur të aplikojnë duke dërguar një letër motivuese, CV, referenca në lidhje me punën dhe çdo informacion tjetër në lidhje me pozicionin në adresën e e-mail: nys@al.maarifschools.org

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Tiranë
 • Profili Arsim