Merchendiaser – Durres, Vlore, Fier 107 views1 application

Kerkese per merchendiaser

Zona Durres
Zona Vlore-Fier

  • Te sistemoje rafte
  • Te zbatoje planogramat qe jepen per cdo Brand
  • Kontroll i datave ne market
  • Te ruaj dhe zgjeroje hapsirat ne markete
  • Paga e kenaqshme

Cel. : +355 697090650
Email: a.noni@miniinvestal.al

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Tregti