Merchandiser – Raftuese (F) 170 views1 application

Përshkrimi

ALKOS GROUP ALBANIA, Distributori Ekskluziv per tregetimin e markave te njohura nderkombetare ne fushen e Kozmetikes dhe te Kujdesit personal, me Zyra Qendrore ne Autostraden Tirane – Durres, km 12, kerkon te rekrutoje per qytetin e Tiranes dhe Durresit staf per pozicionin: MERCHANDISER – RAFTUESE

Qellimi i Pozicionit: Implementon pozicionimin sa më të mirë të produkteve në bazë të standardeve të përcaktuara

Vendndodhja: Tirane;

Kontrata: Sipas Kodit te Punes;

Koha e punes: E Hene –  E Premte

 

Detyrat

 • Implementon pozicionimin sa më të mirë të produkteve në bazë të standardeve të përcaktuara;
 • Mirëmban ekspozimin e produkteve në rafte në perputhje me standardet e kompanisë;
 • Kontrollon stoqet në pikat e shitjes;
 • Realizon promovimin e artikujve te ndryshem;
 • Raporton mbi gjendjen, prezencën dhe pozicionimin e produkteve;
 • Raporton në baza të rregullta mbi lëvizjet e reja të konkurencës;
 • Raporton për problemet me skadencat me pikat e shitjes;

 

Kualifikimet

 • Të ketë aftësi në marketing dhe shitje;
 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese;
 • Të jetë e aftë të punojë në grup dhe individualisht;

 

Mirepresim te gjithe kandidatet e interesuar te dergojne aplikimin e tyre ne adresen o.cela@alkosgroup.al

Ne ofrojmë

 • Pagë motivuese;
 • Atmosferë miqësore dhe dinamike;
 • Kontratë të rregullt pune;
 • Vlerësim sipas performancës;

*Te gjithe aplikimet do te trajtohen me konfidencialitet te larte sipas Ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqiperise per “Mbrojtjen e te Dhenave Personale”. 

More Information

Apply for this job Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 4 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Rruga/Zona Rruga e Serave, Km12, Picar, Vore
 • Tel/Mob +355697053354
 • Profili Tregti