MENAXHER LOGJISTIKE 146 views2 applications


Dimension për një kompani që operon në industrinë FMCG po kërkon të rekrutojë kandidatë për pozicionin vakant MENAXHER LOGJISTIKE

Vendi i punës: Lushnje

DETYRAT E POZICIONIT

 

 • Organizon proçesin e transportit.
 • Përditëson detajet dhe aktivitetet e transportit
 • Mban procesverbalet e transportiti të mallrave që dalin nga magazina
 • Menaxhon dokumentacionin përkatës për aktivitetet e transportitKUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA

Edukimi: Diplomë në degën e Ekonomisë ose në një fushë të ngjashme
Eksperienca: Minimumi 3 vite eksperiencë në të njëjtin pozicion pune
Aftësitë:·

 • Të ketë njohuri të gjuhës angleze
 • Të ketë aftësi të mira organizative dhe kompjuterike
 • Të jetë i aftë të punojë në grup· Të ketë shkathtësi në kryerjen e aktiviteteve të transportit
 • Të jetë i aftë të analizojë cdo detajë që lidhet me detyrat e pozicionit

 

Menyra e aplikimit:
Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) vetem në adresën tonë rekrutime@dimensionhr.al me subjekt
« MENAXHER LOGJISTIKE»
Bazuar ne aplikimin tuaj, ju bëjmë me dije se vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e profilit do të njoftohen për intervistë nga stafi i Dimension.

JU MIREPRESIM!


*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë nga Dimension sipas ligjit Nr. 9887 për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale” dhe do të përdoren nga Ne vetëm për qëllime rekrutimi.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 34 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Rr.
 • Profili Konsulence, Punesim, Sherbime