MENAXHIM I BURIMEVE NJEREZORE 75 views1 application

Trajnohu ne “Menaxhimin e Burimeve Njerezore”

Trajnimi do te zhvillohet te dielen e fundit te janarit, date 31.01.2021.

Disa nga temat e programit i gjeni ne vijim:

 • – Pergatitja e njoftimeve te punes
 • – Screening i Curriculum Vitae
 • – Pergatitja e fazave te intervistave
 • – Perzgjedhja
 • – Trajnimi i stafit
 • – Raportet
 • – Akses kontrolli
 • – Menaxhimi i konflikteve
 • – Kodi i punes etj.

Ne perfundim te trajnimit cdo pjesmarres do te pajiset me:

– Kurrikulen e Menaxhimit te Burimeve Njerezore

– Dokumenta template qe ju vijne ne ndihme ne punen si HR Manager

CDO PJESMARRES DO TE PAJISET ME CERTIFIKATE!

Regjistrimet kane nisur dhe numri i vendeve eshte i limituar.

Per regjistrime na kontaktoni permes dy formave te kontaktit: 0676318339 ose ne adresen e emailit: rekrutimp@gmail.com

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 7 Jobs
 • Location Durrës
 • Tel/Mob +355676318339
 • Profili Punesim