Menaxhere Zyre Blloku, te Era Albania 34 views

Kompania ERA REAL ESTATE ALBANIA e cila operon në tregun e pasurive të paluajtshme është në kërkim të stafit përkates sipas kërkesave më poshtë.

Menaxhere Zyre Blloku, te Era Albania

DETYRAT

 1. Menaxhon ekipin e agjentëve imobiliarë nën varësi dhe rrit performancën e tyre;
 2. Përgatit planet, ditore-javore-mujore dhe kontrolli I tyre për realizimin e planit;
 3. Ndërton dhe mirëmban marrëdhënien me brokerin dhe agjentët, pika kryesore e referimit;
 4. Jep ide të reja në përmisim të punës dhe realizimin e saj;
 5. Suporton agjentin në punën e tij rutinë si dhe çdo bashkëpunim me zyrat e tjera;
 6. Mbledh dhe analizon informacionin dhe përgatit të dhënat e raportet e shitjeve;
 7. Bashkëpunon dhe analizon me eprorin(brokerin) mundësitë për të përmisuar prezencën në treg dhe rritjen e performancës së të gjithë ekipit ;
 8. Takon klientë potencialë për të realizuar nevojat e tyre;
 9. Kujdeset që shërbimi të jetë cilësor duke vendosur dhe forcuar standartet e kompanisë që përfaqëson;
 10. Krijon njohuri profesionale dhe teknike duke marrë pjesë në trajnime të ofruara nga kompania ;

EDUKIMI

 1. Të ketë përfunduar arsimin e lartë në profilin e marketingut ose menaxhim biznesi , juridik si dhe degë të tjera të shkencave sociale
 2. Të zotërojë gjuhë të huaja(anglisht dhe italisht)

Karakteristikat individuale
Një përshtatje ideale do të ishte dikush që ka:

 1. aftësi të mira ndërveprimi në biznes, duhet të ketë aftësi të shkëlqyera në komunikim ;
 2. eksperienca ne fushen e Real Estate është prioritet;
 3. i/e aftë që të jetë i/e suksesshëm dhe të shfaq përvojën e vetë në menaxhim për bashkëpunëtorët e ekipit si dhe me klientët dhe kontratat e rëndësishme;
 4. Punëtor, këmbëngulës e i besueshëm;
 5. Pozitiv dhe entuziast;
 6. i/e matur, i besueshëm dhe profesional në marrëdhëniet me eprorët;
 7. i/e orientuar dhe me fokus të qartë;
 8. të ketë dëshirë të punojë në grup e të ndajë ide e eksperienca me ta;
 9. të ketë njohuri të mira të programeve kompjuterike

Ju lutem dërgoni CV-tuaj në adresën e e-mailit: info@eraalbania.com

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Albania
 • Rruga/Zona Buleveradi "Deshmoret e Kombit, Kullat Binjake"
 • Tel/Mob + (355 ) 4 22 57 444
 • Profili Imobiliare