Menaxhere Showroom-i F 85 views1 application

Ofrohet vend pune si Menaxhere Showroom-i!
Ofrohet vend pune si “Menaxhere Showroom-i” ne nje kompani Lider ne tregun Shqipetar ne sektorin e pllakave dhe ceramices.

Kriteret qe kandidatet duhet te plotesojne:

– Të ketë përfunduar Fakultetin 
– Anglisht ne nivel te larte
– Njohuri kompjuterike Microsoft Office
– Mosha 30-45 vjeç
– Me eksperience minimumi 5 vite
– Patente makine

Kandidatet e interesuar qe plotesojne kushtet e mesiperme, jane te lutur te dergojne CV-te e tyre ne adresen e emai-it: punesimndermjetesim@gmail.com
Ose per cdo paqartesi te na shkruajne ne numrin 00355696180299 vetem sms.

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 5 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Punesim