Menaxhere Shitjesh. 89 views

Job Expired

Bashkohu me më të mirët,

Menaxhere Shitjesh.

Përgjegjësite dhe kualifikimet:

Te njohe produktet dhe sherbimet, te prezantoj ato sipas kerkesave te klienteve.
Te kene eksperience pune ne pozicion menaxherial.
Te kete perfunduar studimet.
Te kete aftesi bindese.
Te kene aftesi organizative.
Te kete aftesi negociuse.

Aplikoni ne : hr@ami-event.com
Cel: +355 697 022 599

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Sherbime