Menaxhere ( pergjegjese ) 118 views2 applications

Ofrohet vend pune si Menaxhere.

Kriteret qe duhet te plotesojne kandidatet:
– Te kete eksperience pune te meparshme ne kete fushe , preferohet profili administrim , menaxhim biznesi .
– Te jete korrekte , ambicioze dhe te kete vullnet per pune .
– Te jete e pergjegjshme dhe te kete aftesi menaxhuese ne detyrat qe i ngarkohen .
– Vleresimi i punes se stafit dhe pershkrimi i tij .
– Koordinimin dhe monitorimin e puneve qe i ngarkohen nga drejtuesi dhe zbatimi i tyre .
– Raportim i vazhdueshem tek drejtuesi.

Për të aplikuar ju lutem dërgoni CV-të dhe dokumente të tjera
që vërtetojnë kualifikimet tuaja në adresën e_mail:
recruitment@age-group.al

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Rruga e Bogdaneve
  • Tel/Mob +355 69 43 99 479
  • Profili Call Center