Menaxhere Marketingu M/F 125 views

Ofrohet vend pune si Menaxher Marketingu M/F !

Ofrojme pune ne nje nga kompanite me prestigjoze ne sektorin e kondicionimit, izolimit, ndertimit, sitemeve ngrohje-ftohje etj.

Kriteret qe duhet te plotesojne kandidatet potencial:

1. Preferohet diplome universitare ne degen administrim biznesi/marketing, por nuk eshte kusht.
2. Kandidatet duhet te kene aftesi te mira komunikuese dhe shitjeje
3. Eksperience pune ne marketing

Kusht i domosdoshem: Kandidatet duhet te jene me rregjistim vendbanimi ne Kamez ose Lezhe. Vetem regjistrimin ta kene ne keto dy vende, sepse puna eshte me vendndodhje ne Tirane.

Mund te dergoni CV-ne tuaj ne adresen tone te e-mail-it: punesimndermjetesim@gmail.com
Si edhe te na kontaktoni ne numrin e meposhtem (vetem ne whatsapp), per cdo paqartesi: +355696180299

Please login with Candidate account to view more fields.
Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 15 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Punesim