Menaxhere Kategorie 56 views


Menaxher/e Kategorie.

Zhvillon dhe egzekuton strategjinë e çmimeve dhe promocioneve të kategorisë.
Përgjegjës për planifikimin dhe implementimin e strategjisë për kategorinë e produkteve.
Menaxhon portofolin e produkteve.
Bashkepunon me klientin për të zhvilluar aftësinë e të kuptuarit të nevojave të tyre me qëllim përmirësimin e eksperiencës që ofrojmë.
Bashkepunon me departamentin e Marketingut dhe te Shitjeve të krijojë një kontent cilësor dhe të realizojë një navigim të lehtë për konsumatorin.
Analizon tregun dhe trendet.
Drejton negocimin dhe komunikimin me furnitorët për sigurimin e çmimeve dhe games të përshtatshme me strategjinë.

Te interesuarit jane te lutur te dergojne aplikimin e tyre me subjekt pozicionin e deshiruar ne:

Email: hr@arbidistribution.al

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 16 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Supermarket