Ekonomiste / Financiere – ne Qender 163 views

MobileBee kerkon menaxhere finance.

Detyrat dhe pergjegjesite

– Mbledhjen, interpretimin dhe rishikimin e informacionit financiar
– Parashikimin e trendeve te financave te kompanise
– Raportime tek administratori i kompanise me keshillat perkatese relevante financiare per vendimet menaxheriale qe impaktojne kompanine ne te tashmen dhe ne te ardhmen afat-shkurter
– Raportime per te ardhurat, per shpenzimet, per buxhetin – te gjitha keto mujore
– Pergatitje, rishikim e monitorim i buxheteve te kompanise
– Pergatitja e strategjive per te minimizuar risqet financiare te kompanise
– Analize e tregut dhe konkurrences ku operon kompania
– Mbajtjen e marredhenieve me Organet Tatimore
– Detyra te tjera qe mund ti ngarkohen nga Administratori.

Kualifikime/ Kërkesa:

 • Te kete mbaruar studimet e larta prane Fakultetit Ekonomik; DegaFinance-Kontabilitet
 • Te kete minimalisht 5 vjet eksperience pune si menaxhere ne departamentin finance & kontabiliteti,.
 • Te njohe shume mire programet financiare (Alpha Web, Financa 5 etj)
 • Te kete njohuri shume te mira mbi legjislacionin tatimor
 • Ligji per tatimin mbi te ardhurat
 • Ligji per TVSH
 • Ligji per procedurat tatimore
 • Te kete njohuri shume te mira te gjuhes angleze.

Kandidatet e interesuar të dergojne CV, në adresën tone te emailit: office@mobilebee.al
Do te kontaktohen vetem aplikantet e perzgjedhur.
Per me shume informacion kontaktoni ne numrin 0694004132.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Tiranë
 • Profili Telekomunikation