Menaxhere F 132 views3 applications

Job Expired

Ofrohet vend pune si Menaxhere F !

Ofrojme pune ne nje nga kompanite me prestigjoze ne sektorin e ndertimit.

Kriteret qe duhet te plotesojne kandidatet potenciale:

1. Preferohet diplome universitare ne degen administrim biznesi/marketing
2. Kandidatet duhet te kene aftesi te mira komunikuese dhe shitjeje
3. Eksperience pune ne marketing dhe shitje
4. Mosha 25-38 vjece

Kandidatet e interesura mund te dergojne CV-te ne adresen tone te e-mail-it: punesimndermjetesim@gmail.com
Si edhe te na kontaktoni ne numrin e meposhtem (vetem ne whatsapp), per cdo paqartesi: +355696180299

Cel. : +355696180299

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 5 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Punesim